Meer resultaten voor herenhuis

Otlet Herenhuis.
ZATERDAG 19 en ZONDAG 20 MAART 2022. Visites individuelles annulées - geannuleerde individuele bezoeken - cancelled individual visits - annullierte Individual-Führungen. 13 Florencestraat, 1000 Bruxelles. Architect Octave Van Rysselberghe bouwde dit herenhuis met een verbluffende art-nouveaugevel met asymmetrische elementen tussen 1894 en 1897.
herenhuis
Herenhuis Wat zijn de kenmerken? Lees het hier! Groothuisbouw.
In welke stijl u het herenhuis ook wilt laten bouwen, een herenhuis van Groothuisbouw beschikt standaard over.: Zeer ruime hal. Door te kiezen uit verschillende opties, indelingen en afmetingen kunt u uw herenhuis helemaal laten aansluiten op uw persoonlijke woonwensen.
regenwaterput plaatsen brugge
Herenhuis te koop in Zele.
Te renoveren herenwoning met zuid-gerichte tuin. Luxueus wonen of werken in het hart van Zele, in een herenhuis met architecturale elementen? Deze herenwoning is te koop en leent zich voor familiaal wonen, al dan niet in combinatie met een kantoor- of een praktijkfunctie.
yamaha versterker marktplaats
Herenhuizen te koop bij Luxevastgoed.
Wanneer de beslissing gemaakt wordt om een herenhuis te kopen, kan dat gaan om een weloverwogen beslissing, maar vaak door liefde op het eerste zicht. Bekijk de vele herenhuizen te koop op Luxevastgoed. Unieke eigendommen voor u geselecteerd. 325 m 223.
herenhuis
GAY SAUNA 'T' HERENHUIS.
Our sauna is easy to reach by public transport or by car. You can easily park your car in one of the surrounding streets. Please keep in mind that the city centre of Antwerp has a pay-for-parking policy. Sauna 't' Herenhuis.
huis verkopen
Herenhuis te koop - Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Landhuis te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Manoir te koop Paviljoen te koop.
Herenhuis Inventaris Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina.
Vroeg 19de-eeuws herenhuis met gecementeerde voorgevel van vijf traveeën en drie bouwlagen onder zadeldak pannen, nok parallel aan de straat. Lijstgevel met geblokte begane grond en verticaliserende bovenbouw met rechthoekige vensternissen waarin rechthoekige vensters gevat zijn. Aflijnend hoofdgestel en overstekende kroonlijst.
Onderhoud, restauratie en verduurzaming van historische panden - Herenhuis.
Pigment en kleur. Herenhuis is een uniek woontijdschrift dat volledig gericht is op het wonen in historische, beeldbepalende huizen. Het oogstrelende magazine besteedt aandacht aan interieur, vakmanschap, restauratie, historie en culturele uitstapjes. Daarnaast worden lezers op deskundige wijze geïnformeerd over onderhoud, energiebesparing, nieuwe wet- en regelgeving en subsidies.
Herenhuis - Ontdek hier de kenmerken en eigenschappen.
De bouwstijl leent zich zeker voor een moderne aanpak op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent wonen in een herenhuis. Als je voor een traditioneel herenhuis kiest in het centrum van Amsterdam dan zul je woonachtig zijn in een bruisende en dynamische stad.
Een herenhuis vol inspiratie in Gent Floor.
Een herenhuis vol inspiratie in Gent. september 30, 2016 Decologie binnen, kamerplanten. Na een succesvolle eerste editie van het ervaringsappartement in Antwerpen dit voorjaar, brengt Roomin voor een tweede keer inspiratie offline. Deze keer werd een stijlvol herenhuis in Gent omgetoverd tot een onuitputtelijke bron aan interieur- en groenideeën.
Het herenhuis Peeters - Maison de la Marionnette.
Het Centre de la Marionnette, het Musée des Arts de la Marionnette en het Créa-Théâtre hebben hun stekje in een parel van een gebouw, nl. het herenhuis 'Peeters. Dit neoklassieke herenhuis in het hartje van de stad Doornik werd in de 19 de gebouwd en deed door de jaren heen dienst als kerk, uitkijk en strijdtoneel.
Herenhuis Coindon - Monument in Le Mans.
Monument - Herenhuis Belin de Béru. Monument - Herenhuis Coindon. Monument - Herenhuis Jousset des Berries. Monument - Herenhuis Nepveu de Rouillon. Monument - Herenhuis Petot. Monument - Herenhuis Richer de la Jousserie. Monument - Herenhuis van Arcy. Monument - Herenhuis van Courcival.

Contacteer ons