Meer resultaten voor huis te koop

Huizen te koop AC Vastgoed.
Huis te koop Stekene. Bent u al even op zoek naar de witte raaf van Stekene, dan zal deze veelzijdige eigendom u onge. Huis te koop Hoboken. Leuke gezinswoning met 3 slaapkamers en terras te Hoboken. Deze woning is voorzien v.
huis te koop tenerife
Plons! Deze 5 huizen mét zwembad staan nu te koop.
'Spetter, pieter, pater, lekker in het water Droomde je dit weekend ook van een duik in het water, om even af te koelen? Als er nog wat geld op je spaarrekening staat, je jouw eigen huis wel gezien hebt en een opblaasbadje niet groot genoeg vindt, dan ben je een geluksvogel of, beter gezegd: een gelukseend. Deze vijf huizen met zwembad staan nu te koop in Rotterdam!
huis te koop
Huis te koop Haaltert - Vastgoedadvies De Rick Immo De Rick.
Zoekt u het ideale huis te koop in Haaltert of in de regio daarrond? In ons portfolio vindt u een ruim aanbod aan woningen te koop in Haaltert en de omliggende deelgemeenten! Huis te koop in Haaltert: doe beroep op een specialist!
huis te koop
Huis te koop. Het grootste aanbod op Immovlan.
Appartementen te huur. Bedrijfsvastgoed te huur. Garages te huur. Nieuwbouw: Huizen te koop. Nieuwbouw: Appartementen te koop. Immokantoren, Promotor en Notarissen index. Plaats een zoekertje. Immovlan.be op Facebook. Immovlan.be op Twitter. Cookie consent opties. Bescherming tegen oplichterij? Versie: 1.0.0.0 Server: WEB-P-08-v4284.
huis te koop
Hoeveel geld heb je nodig om een woning te kopen? Blog Infinimo. pinterest.
De Nationale Bank van België NBB, die toezicht houdt op de financiële sector, kijkt namelijk strenger toe op de markt van de woonkredieten. Sinds begin 2020 gelden striktere voorwaarden. Bij een woonkrediet voor een huis of appartement waar je zelf gaat wonen, mag je volgens de Nationale Bank nog maximaal 90 procent van het aankoopbedrag lenen. De resterende 10 procent én de bijkomende kosten dien je dus met eigen middelen te financieren. Koop je een tweede huis of appartement om bijvoorbeeld te verhuren, dan kun je hoogstens 80 procent lenen. Slechts in een beperkt aantal dossiers mag de bank afwijken van deze maximumpercentages. Voor een eerste woning mag bijvoorbeeld 5 procent van de kredietnemers toch nog 105 procent van de aankoopwaarde lenen. Bij een tweede woning kan 20 procent van de kopers 100 procent van het aankoopbedrag lenen.
huis te koop
Huis verkopen? Ik koop uw huis! Eenvoudig, snel en eerlijk.
Zoals al de mensen hier ga ik ook met veel plezier op de foto met jou, ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn huis en ga veel reclame maken voor jou Pascal. Eerst aarzelde ik eventjes maar dat was volledig onterecht, je maakt waar wat je zegt. Proficiat, er zijn niet zoveel mensen zoals jij. Curd Lebbe uit Zelzate. Met veel plezier ga ik met jou op de foto Pascal, wij hebben zopas de akte getekend en de notaris was zo vriendelijk om ons op de foto te zetten ter bevestiging dat alles zeer goed verlopen is, als ik nog een huis te koop heb dan bel ik jou maar dat zal misschien niet voor direct zijn. Veel groeten en bedankt, Curd. Lieve De Simpelaere uit Ingelmunster. Mijn dochter heeft jou gevonden op het internet en ik ben blij dat ze dat gedaan heeft, we hebben een uitstekende en snelle verkoop gerealiseerd, Ik ben speciaal uit het buitenland afgekomen om de compromis te onderteken. Ben trots op mijn dochter, en ook op jou hé We hebben dan ook geen gewone eigendom verkocht aan jou, 2500 m2 winkelruimte 11 appartementen garages alles op 5000 m2 grond.
huis te koop
Een huis huren of kopen? Direct Wonen Blog.
Of een woning kopen? De Voordelen van een huis huren op een rijtje: Wanneer je de huur wilt opzeggen heb je meestal 1 maand opzegtermijn. Wanneer je grote reparaties heb en /of groot onderhoud hoef jij deze niet te betalen maar doet de verhuurder dit.
huis te koop
Huis te koop Woningen Compere.
De eerste mogelijkheid is om op zoek te gaan naar' '' huis te koop reclamebordjes in de buurt of in de gemeente van uw keuze. Deze borden kunnen vaak op de gevel van de huizen teruggevonden worden, of af en toe in de voortuin.
huis te koop
Huis kopen of verkopen in Limburg, de Kempen of Vlaams Brabant Immofusion.
Commercieel aanbod koop. Commercieel aanbod huur. Welkom bij ImmoFusion. Een goede begeleiding, open communicatie en onderling vertrouwen. ImmoFusion is zon makelaar. En dat zeggen niet alleen wij, maar ook onze klanten" 513 klanten hebben ons positief beoordeeld! Wij zijn verhuisd! Welkom op onze nieuwe locatie! Meylandtlaan 115 - 3550 Heusden-Zolder. Wij maken een gratis schatting van de waarde van uw woning! Wilt u uw huis verkopen en wilt u weten wat uw huis waard is? Of heeft u een waardebepaling van uw huis nodig voor een ander doeleinde? Daarvoor bent u ook bij ImmoFusion aan het juiste adres. Direct aanvragen Meer info. Whatsapp het ons. Verkoopplannen of een korte vraag? Je kunt ons ook WhatsAppen via het onderstaande nummer!
Huizinge - Vastgoed te koop regio Kortrijk.
Wevelgem € 625.000. Wat een boeiende en functionele eigendom! Kortrijk € 565.000. Verrassende en standingvolle loft in voormalige Spinnerij De Stoop. Wevelgem € 775.000. Het stereotiepe denkbeeld die we over een woning hebben, gaat niet op voor deze eigendom! Kortrijk € 570.000.
m vastgoed - Te koop.
Twee woningen met magazijn en atelier op 1093m. De eerste woning betreft een voormalig handelspand bestaande uit: inkomhal zeer ruime voorplaats mogelijk als woonkamer, bureel, wasplaats, keuken nachthal met 3 slaapkamers en badkamer grote zolder tuin met terras. 1 093 m Slaapkamers. Sublieme villa te koop in het landelijke Gits.
Immo BiS Vastgoed te koop in Knokke Zoute.
Buitengewoon huis, 8300 Knokke-Heist. Bel-etage, Graaf Jansdijk 76, 8300 Knokke-Heist. € 850.000 1. Gesloten garagebox, Albertplein, 8300 Knokke-Heist. € 290.000 2. Appartement, Lichttorenplein, 8300 Knokke- Heist. € 1.745.000 3. Bel-etage, Hazegrasstraat, 8300 Knokke-Heist. € 1.395.000 2. in de kijker. Uitzonderlijk appartement, Zeedijk-Het Zoute, 8300 Knokke-Heist.

Contacteer ons