Meer resultaten voor huis

Huis van de Voeding Fabrieken voor de Toekomst.
Huis van de Voeding. In het hart van de West-Vlaamse voedingsindustrie bevindt zich het Huis van de Voeding, de uitvalsbasis van de Fabriek voor de Toekomst Voeding. Na de recente investeringen staat het centrum klaar om uit te groeien tot dé ontmoetingsplaats voor de Vlaamse voedingsindustrie.
huis
Ons Huis.
Vroegere woonzorgcentrum Sint-Clara wordt zorginstelling Ons Huis. Het voormalige woonzorgcentrum Sint-Clara in de Brugse binnenstad wordt omgevormd tot zorginstelling Ons Huis. Het moet een nieuwe thuis worden voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of een. Hoeve Hangerijn schenkt verwerkte oogst uit Brugse boomgaarden aan.
huis
Het Huis - Neutrale bezoekruimte.
In memoriam Gerda Thibaut. Eind september verloren we, op een veel te onverwachte wijze., 11/10/2020 by Claudia. Nog een prijs voor Het Huis Brugge: Duurzame Held - Vrede. Na de Vredesprijs heeft Het Huis Brugge nu ook de prijs voor.
huis te koop tenerife
Home - Het Majin Huis.
Op 8 oktober 2022 vindt er in de Gentse zaal Cocteau een benefiet plaats ten voordele van Het Majin Huis. Om 20u30u is er een optreden van Moustash, een enthousiaste, Gentse muziekgroep.Met zang, gitaar, accordeon, contrabas, percussie en trompet zijn. Het Majin Huis.
huis
Huizen te koop in België ERA Belgium.
Investeren in vastgoed. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. 1936 resultaten voor huizen in België. Sorteer op Prijs aflopend. € 2 050 000. Landhuis met woonhuis op 1 hectare 70. Chemin de Grambais 8, 1400 Nivelles. € 1 975 000. MONUMENTALE VILLA COPPIN IN ZAVENTEM. Vilvoordelaan 2, 1930 Zaventem. € 1 850 000. Prachtige kasteelvilla op mooi terrein. Terhulpensesteenweg 730, 1310 La Hulpe. ERA Comfort Garantie: basic. € 1 850 000. Ruime villa met Wellnessruimte en zwembad op 64 are. Rue des Fiefs 23, 1380 Lasne. ERA Comfort Garantie: basic. Bezoek jij ook het huis van je dromen tijdens de ERA Open Huizen Dag? Bekijk de deelnemende panden. € 1 795 000. Fantastisch perceel te Boechout!
huis
Huis verkopen? Ik koop uw huis! Eenvoudig, snel en eerlijk.
Adres straat huisnummer. Wanneer wenst u contact? Vragen of opmerkingen niet verplicht. Formulier succesvol verstuurd! Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Something went wrong while submitting the form. Bel mij gratis vandaag.: Gratis bezoek plannen. Gratis bezoek plannen. Veel gestelde vragen Contact. Uw huis snel verkopen? Pascal Verloove koopt uw huis. Ik koop vandaag uw huis aan een maximum prijs! Onmiddellijk een voorschot en geen extra kosten van attesten of commissie, er mag werk aan zijn. Klik op video hieronder als deze niet automatisch afspeelt. Klik op video hieronder als deze niet automatisch afspeelt. Bekijk mijn referenties. Gratis een vrijblijvend bezoek plannen. Snel uw huis verkopen aan Pascal Verloove. Ik heb 38 jaar ervaring in het kopen van huizen en alle soorten eigendommen. U wilt uw huis snel verkopen en wilt een vlotte oplossing. Er mag nog veel werk aan uw huis zijn en uw huis moet niet leeg zijn. U krijgt onmiddellijk een voorschot tot €25.000 of zelfs meer voor grote panden. Verzekerd van een goed bod en een snelle verkoop! Ik koop jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers. Ik handel snel en zeer efficiént.
huis
Huis te koop in Oudenaarde.
Schrijf je in voor de tweewekelijkse e-mail en ontvang gratis nuttige tips en advies om zowel je huis te verkopen of verhuren. Schrijf me in. Huis te koop Oudenaarde. Appartement te koop Oudenaarde. Grond te koop Oudenaarde. Garage te koop Oudenaarde.
huis verkopen
Immo te koop en te huur in België Zimmo.
Het eerste huis te koop in de echte wereld én in de Metaverse! Bezoek het huis. Zoek je nieuwe thuis via kaart. Teken een figuur om de regio te bepalen waar jij wil kopen of huren. Teken op kaart. Zet je woning zelf te koop of te huur. Verkoop of verhuur zelf zonder zorgen je huis of appartement op Zimmo. Start je verkoop of verhuur. Slim zoeken op Zimmo. Vastgoed in binnen- en buitenland. Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België én in het buitenland. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars, projectontwikkelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of verhuren.
Sociaal Huis Gemeente Koksijde.
Toerisme in Koksijde. Openingsuren en contactinfo Webcams. U bent hier. Home Diensten Sociaal Huis. Ter Duinenlaan 34. 058 53 43 10. info at sociaalhuiskoksijde.be. We werken op afspraak. Je kan een afspraak maken via 058 53 43 10 of intakewelzijn at koksijde.be.
Huis Hardies - Specialist wijnen, sterke drank, rookwaren, gifts - Mol.
Wijnen en rookwaren Mol - Huis Hardies. Bij Huis Hardies bieden we een groot assortiment wijnen, spirits en rookwaren. Al onze producten worden met zorg geselecteerd door ons ervaren team. Zo weet u: een aankoopbij Huis Hardies, dat is steeds kwaliteit in huis halen.
huis - WikiWoordenboek.
een firma, eenvoudige onderneming van twee of meer personen. Producten zijn te koop bij ons huis. Het huis van de kogel. een zetel van een belangrijk persoon, bedrijf of instelling. Het Witte Huis, het Anne Frank huis, Huis ten Bosch, het Holland-Heineken huis.
Het huis La Maison des Arts.
In La Maison des Arts heerst reeds sedert 1950 datum waarop de gemeente het huis aankocht een ruime artistieke activiteit. In 2005 is er een belangrijke ontwikkeling: het voorstel aan de kunstenaars om ter plaatse te werken, teneinde een echte samenhang te bereiken tussen het werk en het Huis.

Contacteer ons