Meer resultaten voor huiseigenaren in marbella

Sierra Blanca Marbella Casa Hedera, elegante villa met zeezicht.
Casa Hedera Sierra Blanca Marbella, elegante villa met adembenemend zicht op La Concha en en de zee Verkocht. Casa Hedera is een prachtig en luxe familie woning met prachtig uitzicht naar zee, gelegen op een royaal perceel in de gesloten residentie wijk Sierra Blanca in Marbella, aan de voet van de heuvels van de iconische berg La Concha.
tms
Verkoop of verhuur je huis sneller met vastgoedstyling.
Professionele vastgoedstylisten zijn opgeleid om huiseigenaren te adviseren bij een optimale woningpresentatie. Een klein budget is voor de adviezen en aanpassingen vaak al voldoende. Wil je meer informatie over het concept van vastgoedstyling, het effect, het rendement op een relatief kleine investering, of over de opleiding tot gecertificeerd LNV Vastgoedstylist in Spanje, Nederland of Vlaanderen? De SCG organiseert in december 2014 en januari 2015 infomiddagen en avonden in Marbella.
Le Blanc - Nieuwe Projecten Te Koop en Sierra Blanca.
Deze 22 exclusieve villa's' zijn gebouwd en afgewerkt volgens de hoogste normen. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de meest veeleisende huiseigenaren en slagen erin de huizen van drie kernwaarden te voorzien: modern design, verfijning en luxe. Bovendien zijn er verschillende personalisatieopties beschikbaar. Informatie om te downloadenar. Prices Payment Terms. U kunt ook geïnteresseerd. Monte Elviria Albor Homes. Albor Homes is een nieuw wooncomplex in de prachti. El Campanario Campanario Villas. Introductie van Campanario Villas - een nieuwe ont. Welkom bij Quercus - het tweede project binnen het. Mijas Costa Cala Serena Village. Welkom in Cala Serena Village - een nieuw project. Heeft u een woning te koop in Spanje? Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht. HUIZEN TE KOOP MARBELLA.
Vakantievilla voor 6 personen in het Marbella resort in Jan Thiel Curacao Dreamrentals Curacao.
- Airco's' in alle slaapkamers en snel Wifi-internet in de gehele woning. - Tropische tuin met privé zwembad, zonneterras en 6-persoons eettafel onder de palmbomen. - De woning is tevens voorzien van alarm met doormelding. Marbella Estate is een beveiligd resort met groot gezamenlijk zwembad, kinderbad en zonneterras.
huiseigenaren in marbella
Costa Del Sol. Alhaurín de la Torre. Alhaurín el Grande. Arcos de la Frontera. Arenales Del Sol. Canal Horna Alta. Canillas de Aceituno. Dehesa de campoamor. El Fondó de les Neus. Formentera del Segura. Gata de Gorgos. Guardamar del segura. Hondón de las Nieves. Hondón de los Frailes. La Cala de Mijas. La Manga del Mar Menor. Las Colinas Golf and Country Club. Lomas de Cabo Roig. Lomas de Campoamor. Los Balcones - Los Altos del Edén. Mar de Cristal. Mar de Cristal. Monforte Del Cid. New Golden Mile. Pilar de la Horadada. Platja de Torres. Ráfol de Almúnia. Rincón de la Victoria. San Miguel de Salinas. San Pedro de Alcántara. San Pedro del Pinatar. Santiago de la Ribera. Torre de la Horadada. Torre del Mar. Bekijk alle woningen. Alles over kopen in Spanje. Wie zijn wij? Wat doen Wij? Wat Spanjehuizenmarkt u te bieden heeft.
Nieuwbouw vastgoed Costa del Sol: 2021 Vooruitzicht.
Met betrekking tot de vastgoed prijzen, zal een derde van de woningen die te koop staan, een meer realistisch bedrag krijgen. De echte verkoopprijzen zullen dalen met ongeveer 5 tot 10 in Marbella en omgeving. In het topsegment zullen de eigenaren meestal welvarend zijn en het kunnen volhouden zonder de urgentie te hebben om tegen een lage prijs te verkopen. Ook merkt men op dat er veel huiseigenaren zijn die liever wachten op betere tijden door hun huizen op lange termijn te verhuren totdat de markt zich herstelt.
Villa te koop in Spanje - Andalusië - Costa del Sol - Marbella.
De villa biedt het ultieme in domotica dat biedt huiseigenaren veiligheid, comfort, gemak en energie-efficiëntie door hen in staat te stellen om slimme apparaten te bedienen vaak door een slimme home app op hun smartphone of een ander netwerk apparaat.
Vakantiewoningen. x.
Gebruik de sneltoets control q om naar het 'spring' naar inhoud-menu te gaan. Navigatie voor hele website. To help with bookings, call our support phone number:1-877-202-4291.: Aanmelden voor reizigers. Aanmelden voor huiseigenaren. Hulp voor reizigers. Hulp voor eigenaren. Hulp voor agentschappen.
Vakantiehuis Málaga Andalucía Villa Spanje huren Samos.
Deze prachtige strand villa is gelegen in El Rosario, een van de meest aantrekkelijke gebieden in Marbella, met slechts 5 minuten lopen naar een van de beste stranden aan de Costa del Sol. De villa heeft een gunstige ligging op loopafstand naar het strand.
Huuraccomodatie PARTICULIER MARBELLA: 11 vakantiewoningen Marbella Tussen particulieren.
Wandel door het doolhof van smalle straatjes, langs de oude vestingmuren en stop voor de Encarnación kerk en vervolgens bij het Spaanse graveermuseum, gevestigd in een voormalig 16e eeuws ziekenhuis. Zoals in veel Spaanse steden is ook in Marbella de religieuze traditie zeer aanwezig: zo kom je zeker langs voor de emblematische Maagd van Smarten, die, genesteld op haar balkon met blauwe luiken, bezoekers voorbij ziet komen.
Goed om weten! Aan verkoop van een woning in Spanje Marbella Specials.
Als een niet-resident in Spanje een onroerende zaak verkoopt, heeft de koper de verplichting 3% van de verkoopprijs in te houden en bij de belastingdienst te betalen als aanbetaling van de belasting die toekomt aan de verkoper die niet resident is. Nadat deze belasting werd betaald dient de koper een exemplaar voor de verkoper die niet-resident is te overhandigen ter bewijs dat de aanbetaling werd gemaakt. En daarna kan het proces gestart worden om het resterende bedrag 3% min de te betalen belasting terug te vorderen. Deze procedure duurt ongeveer 6 maanden, maar de belastingdienst kan meer tijd vorderen indien nodig. Heeft u vragen? 32 472 13 21 18 Spanje. 32 494 11 74 98 België. De Heer en Mevrouw. Voornaam U moet uw voornaam invullen. Naam U moet uw naam invullen. Email U moet uw email invullen. Telefoonnummer U moet uw telefoonnummer invullen. Wat kunnen we voor u doen? ik aanvaard de algemene voorwaarden U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Island of Riviera Golf BL4, 29648 Mijas Marbella.
Spanje stijf van bouwfraude - bouwenwonen.net.
De meeste waren zonder vergunning gebouwd op beschermde grond nabij de kust of in natuurgebieden. Binnen steden en dorpen worden de regels niet alleen door de huiseigenaren overtreden, maar vooral door bestuurders. Geschat wordt dat in Marbella alleen al 30.000 woningen illegaal zijn gebouwd of een vergunning kregen onder het bewind van de omstreden en inmiddels overleden burgemeester Jess Gil.

Contacteer ons