Meer resultaten voor herenhuis

Herenhuis gebouw - Wikipedia.
Herenhuizen 1907 in art nouveau-stijl te Antwerpen. Een herenhuis is een grote, statige woning uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw, oorspronkelijk bedoeld voor de gegoede burgerij. 3 Kenmerken van een herenhuis. 4 Zie ook. Definitie bewerken brontekst bewerken.
tenerifeonline.be
GAY SAUNA 'T' HERENHUIS.
Our sauna is easy to reach by public transport or by car. You can easily park your car in one of the surrounding streets. Please keep in mind that the city centre of Antwerp has a pay-for-parking policy. Sauna 't' Herenhuis.
herenhuis
herenhuis Nederlands woordenboek - Woorden.org.
Het is 'het' herenhuis', want herenhuis is onzijdig. Als je het aanwijst is het 'dat' herenhuis'. Wat is het meervoud van herenhuis? Het meervoud van herenhuis is herenhuizen. Eén herenhuis, twee herenhuizen. Wat betekent herenhuis? 'groot' en deftig huis'' Hoe spel je herenhuis?
dehuisopkoper.be
Herenhuis provincie oost vlaanderen - Trovit.
Te koop, exclusief en imposant herenhuis. 24 dagen geleden Immo Nobels. Te koop, exclusief imposant herenhuis met handelsgedeelte op toplocatie in centrum Oudenaarde. 9700, Oudenaarde, Provincie Oost-Vlaanderen. Te koop, exclusief imposant herenhuis met handelsgedeelte op toplocatie in centrum Oudenaarde! Aristocratisch wonen in een imposant herenhuis.
herenhuis
BnB Herenhuis met privé wellness, luxe ontbijten en privé parking Herenhuis.
Combineer je overnachting met een wellness sleep - over OF Luxe wellness sleep - over voor een totaal - ervaring! Genieten in de privé wellness. In onze privé wellness ontspant u zich met uw partner in volledige privésfeer. Onze wellness is toegankelijk voor b&b gasten, maar ook als u niet blijft overnachten, heten we u graag welkom in onze saunaruimte te Izegem West - Vlaanderen. Bekijk ook onze leuke wellness arrangementen. Uitgebreid ontbijten in een sfeervol kader. Een sfeervol kader waaru van dinsdagmorgen tot zondagmorgen in een huiselijke sfeer geniet van een uitgebreid luxe ontbijt. Hier verwennen we u met vers gebakken broodjes, verschillende soorten beleg en zoetigheden. U zal alvast uw buikje lekker rond kunnen eten! Deze zaal kan tijdens de dag ook gebruikt worden als meeting ruimte. Cadeaubon, prachtig geven. Wens je iemand eens stevig te verwennen? Verras ze dan met onze cadeaubon! Je kan een arrangement geven, een luxe ontbijt of gewoon een bedrag naar keuze. U kan deze bon afhalen bij Herenhuis Izegem of Rouge é Blanc Ingelmunster.
ikkoopuwhuis.be
Herenhuis te koop - Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Landhuis te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Manoir te koop Paviljoen te koop.
leemanskredieten.be
Onderhoud, restauratie en verduurzaming van historische panden - Herenhuis.
Pigment en kleur. Herenhuis is een uniek woontijdschrift dat volledig gericht is op het wonen in historische, beeldbepalende huizen. Het oogstrelende magazine besteedt aandacht aan interieur, vakmanschap, restauratie, historie en culturele uitstapjes. Daarnaast worden lezers op deskundige wijze geïnformeerd over onderhoud, energiebesparing, nieuwe wet- en regelgeving en subsidies.
herenhuis
Een herenhuis vol inspiratie in Gent Floor.
Een herenhuis vol inspiratie in Gent. september 30, 2016 Decologie binnen, kamerplanten. Na een succesvolle eerste editie van het ervaringsappartement in Antwerpen dit voorjaar, brengt Roomin voor een tweede keer inspiratie offline. Deze keer werd een stijlvol herenhuis in Gent omgetoverd tot een onuitputtelijke bron aan interieur- en groenideeën.
Herenhuis Wat zijn de kenmerken? Lees het hier! Groothuisbouw.
In welke stijl u het herenhuis ook wilt laten bouwen, een herenhuis van Groothuisbouw beschikt standaard over.: Zeer ruime hal. Door te kiezen uit verschillende opties, indelingen en afmetingen kunt u uw herenhuis helemaal laten aansluiten op uw persoonlijke woonwensen.
Herenhuis - 6 definities - Encyclo.
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Herenhuis/1.: Een herenhuis is een grote, statige woning die uit minimaal twee woonlagen en een hoge gootlijn bestaat. De huizen kunnen vrijstaand zijn, maar ook naast een aantal andere woningen zijn gebouwd. Vaak is van buitenaf al duidelijk te zien dat het om een herenhuis gaat.
Herenhuizen te koop bij Luxevastgoed.
Wanneer de beslissing gemaakt wordt om een herenhuis te kopen, kan dat gaan om een weloverwogen beslissing, maar vaak door liefde op het eerste zicht. Bekijk de vele herenhuizen te koop op Luxevastgoed. Unieke eigendommen voor u geselecteerd. 325 m 223.
Herenhuis - Ontdek hier de kenmerken en eigenschappen.
De bouwstijl leent zich zeker voor een moderne aanpak op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent wonen in een herenhuis. Als je voor een traditioneel herenhuis kiest in het centrum van Amsterdam dan zul je woonachtig zijn in een bruisende en dynamische stad.

Contacteer ons