Meer resultaten voor huis

Zoek een TEJO-huis bij jou in de buurt TEJO.
Ook tijdens de schoolvakanties. Sluiting tijdens de zomervakantie. Het TEJO-huis in Lier sluit zijn deuren tijdens de zomervakantie van vrijdag 15 juli tot en met maandag 15 augustus 2022. 015 71 58 96. 0479 15 35 12 - gsm van de coördinator.
huis
Sociale woningen huren - Mijn Huis - Verhuur van sociale woningen.
Je wilt een woning kopen. Je wilt een sociale kavel kopen. Je wilt een garage huren. Klik hier of. Bel 056/72 05 37. Zoek een huurwoning. Ben je op zoek naar een huurwoning dan kun je door op het kaartje te klikken ons patrimonium in de betreffende gemeente bekijken. Toegankelijkheidsverklaring Mijn Huis.
groepsaccommodatie brabant
Home - Het Majin Huis.
Op 8 oktober 2022 vindt er in de Gentse zaal Cocteau een benefiet plaats ten voordele van Het Majin Huis. Om 20u30u is er een optreden van Moustash, een enthousiaste, Gentse muziekgroep.Met zang, gitaar, accordeon, contrabas, percussie en trompet zijn. Het Majin Huis.
xrp
Homepage Huis Van Het Kind.
Huis van het Kind Leuven. Adres Savoyestraat: 4,3000, Leuven. van Overstraetenplein 1, 3000 Leuven. 0457.763.190 - RPR Leuven. 016 27 24 90. maandag en vrijdag van 9u tot 12u30. dinsdag tot donderdag, van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17 uur. Volg Huis van het Kind Leuven.
vastgoed-schatten.be
Startpagina - Huis in de Stad vzw.
2022 Huis in de Stad vzw. We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op Alles" accepteren" te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.
huis
Huis Erika Thijs.
BrainLight ontspanningstechnologie Word jij ook vrijwilliger in ons Huis? Enkele van onze vrijwilligers aan het woord Testimonials Video Hoe steun ik Huis Erika Thijs? Webshop Schenkingen Sponsors Partners Benefiet The Great Chari Table Dinner Show Maatregelen rond het corona virus Review Activiteitenkalender najaar 2022 Activiteitenkalender voorjaar 2022 Contact.
boefferke.be
Huis 7.
Het was gezellig om na een frisse wandeling thuis te komen. Dank voor het gezellig huis, jullie mogen er fier op zijn Nog veel succes met jullie woning, leuk er te zijn! Bedankt om te mogen genieten van dit sfeervol en met smaak ingericht huis!
tenten verhuur
Huis Van Dijck - Totaalorganisatie van feesten en evenementen.
Onze core-business is het verzorgen van de catering bij evenementen, maar door onze jarenlange ervaring en onze veelvuldige contacten, weten we bij wie we moeten zijn voor o.a. decoratie, animatie voor zowel kinderen als volwassenen, technische ondersteuning en belichting etc. Liever gewoon bij u thuis? Heeft u zelf uw droomlocatie in gedachten of wenst u het feest bij u thuis of in de tuin te laten plaatsvinden?
https://www.ikkoopuwhuis.be/
IMMOSCOOP - Immo te koop en te huur - huis appartement.
Voeg een woningtype toe. De snelste weg naar je droomwoning. Primeur: Als eerste op de hoogte van de nieuwste panden in jouw zoekregio. Wie op zoek is naar zn droomwoning, moet er snel bij zijn. Via onze primeurs maak jij steeds als eerste kennis met de nieuwste panden die te koop of te huur worden aangeboden in jouw zoekregio.
Home.
Onze technische dienst zal alleen voor dringende herstellingen bij de huurders langs komen. De woningmarkt werkte tijdens de coronapandemie via protocol en kleurcode - kleurcode groen actief. Op dit moment is kleurcode groen actief. Het protocol vind je op de website van Wonen-Vlaanderen.
Ons Huis.
Vroegere woonzorgcentrum Sint-Clara wordt zorginstelling Ons Huis. Het voormalige woonzorgcentrum Sint-Clara in de Brugse binnenstad wordt omgevormd tot zorginstelling Ons Huis. Het moet een nieuwe thuis worden voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of een. Hoeve Hangerijn schenkt verwerkte oogst uit Brugse boomgaarden aan.
Huis schatter - Laat je woning schatten door een expert - €89 All-In.
En de twee wettelijke verplichte redenen.: Bij de aangifte van de nalatenschap moet de waarde van de geërfde woning worden opgegeven. Bij het inbrengen van je woning in een vennootschap, moet ook daar weer een waardebepaling van je huis gegeven worden. All-in schatting voor 89,-. Je woning laten schatten kost natuurlijk ook wat. Onze prijs is €89,00, per schatting in Vlaanderen.

Contacteer ons