Meer resultaten voor landhuis

Landhuis EXCLUSIV'' HOME.
Dit exclusieve landhuis wordt aangeboden samen met 3,5ha, landerijen, omvattende een parkachtige tuin met zwem- en siervi. Dit exclusieve landhuis wordt aangeboden samen met 3,5ha, landerijen, omvattende een parkachtige tuin met zwem- en siervijvers, bos, alsook 2 paardenweides en stallingen.
huis te koop tenerife
landhuis - WikiWoordenboek.
Diverse tentoonstellingen en activiteiten werden van het Centraal Museum in het landhuis georganiseerd. een groot huis op het platteland. Duits: Landhaus de o, Villa de v. Engels: country house en, villa en. Het woord landhuis staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
springkastelen huren
Landhuis - 4 definities - Encyclo.
gebouwtypologieën Een landhuis is een royaal opgezet woonhuis. Meestal gaat het om een vrijstaand huis, maar twee onder een kap komt ook voor. Als synoniem voor landhuis wordt vaak de typologie villa gebruikt. De benaming landhuis heeft echter een sterkere rurale connotatie en.
landhuis
Landhuis te koop - Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Landhuis te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Manoir te koop Paviljoen te koop.
landhuis
Puzzelwoordenboek landhuis.
Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 11 puzzelwoorden gevonden voor Landhuis.
landhuis
In het Landhuis van het Pays des Collines is de gids een uil.
In het Landhuis van het Pays des Collines is de gids een uil. Rondleiding en ontdekking. Als je naar het Landhuis van het Pays des Collines in Ellezelles komt, kom je al snel in een buitengewone wereld van heksen, duivels, verhalen en legendes terecht.
te renoveren huis te koop
Landhuis Molenhof - de locatie voor al uw feesten - 057 44 44 77.
Reserveer uw tafel. Welkom in Landhuis Molenhof. Reserveer uw tafel. jaarlijks verlof van 25 juli tot 12 aug. Onze feestzaal is elke dag open voor feesten. Op vrijdagavond is er Brasserie romantique, genieten van een hemels 4-gangen diner all-in €70.
Restaurant Landhuis Den Haezewind Menen Bistro Tea-room.
Hier kan je met zorg bereide gerechten vinden aan een goede prijs. Wij zijn fier u te mogen verwelkomen in ons Landhuis Den Haezewind. Landhuis Den Haezewind, een plaats waar gezelligheid, mens en natuur n worden. Wij zullen u zo goed mogelijk bedienen met dagverse producten van uitstekende kwaliteit, geniet ervan.
Groepsaccommodatie in de prachtige Ardennen - Maison Polleur.
De sfeervolle elementen, zoals de dikke muren en de eeuwenoude hout constructies zijn bewaard gebleven, maar de hedendaagse techniek zorgt voor maximaal comfort. Groepsaccommodatie voor 28 personen. Het landhuis biedt slaap accommodatie aan voor 28 personen, verdeeld over 10 slaapkamers met elk een eigen toilet en badkamer met één of meerdere douches.
Landhuis Hommelhove.
Landhuis Hommelhove ligt op loopafstand van de gezellige stad Poperinge vooral bekend als Hoofdstad" van het goede leven, op 7 km van de Belgisch-Franse grens. Deze rustige streek in de Westhoek is een mooie landelijke omgeving met tal van bezienswaardigheden en activiteiten zoals de vele fietsroutes in de streek van Poperinge en mountainbikeroutes in het Heuvelland.
't' landhuis - de Warmoezeniers autonoom ecologisch centrum.
23 mei 2018 by 't' landhuis Gent - de Warmoezeniers. Geplaatst in Uncategorized Geef een reactie. t Landhuis APARTHEIDSVRIJE ZONE. Posted on 16 mei 2018 by 't' landhuis Gent - de Warmoezeniers. Wij zijn fucking kwaad over de gebeurtenissen die plaatsvonden in de Gaza regio.
Het landhuis -.
Het landhuis Ferme de la Hé is een typisch Ardeens huis met veel smaak, gezelligheid en authenticiteit ingericht. Het is pas gerestaureerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Alle bedden zijn van zeer hoogstaande kwaliteit. De één-persoonsbedden zijn reeds gedekt wanneer u aankomt.

Contacteer ons